ارسال های انجمن
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
ایجاد رمز دوم اینستاگرام | 0 | 85 | admin |
شروع به کار دوباره انجمن دهرم ناب | 0 | 47 | admin |
مصاحبه با خواننده جنوبی ( حیدو هدایتی ) | 1 | 83 | admin |
عنوان | پاسخ | بازدید | توسط |
ایجاد رمز دوم اینستاگرام | 0 | 85 | admin |
شروع به کار دوباره انجمن دهرم ناب | 0 | 47 | admin |
مصاحبه با خواننده جنوبی ( حیدو هدایتی ) | 1 | 83 | admin |
به نقل از آخرین خبر:
شهر خبر/ خرفه یک گیاه علفی است که بیشتر در نواحی مدیترانهای کشت میشود. این گیاه به صورت گسترده در اروپا، آسیا، خاور میانه و آفریقا مصرف میشود. این گیاه یک سالهی آبدار با طعمی ترش و شکر است که آن را به یک افزودنی مورد علاقه به غذا تبدیل کرده است. کل گیاه شامل برگ ها، ساقه ها، گلها و دانهها خوراکی هستند و به مدت هزاران سال در انواع مختلف استفاده میشوند.
به میوه نرسیده خرما، «خارَک» یا «خرک» یا کنگ (و در زبان عربی، «حبابوک») گفته میشود. رطب مرحله قبل از رسیدگی کامل خرماست که رطوبت بیشتر و قند کمتری نسبت به خرمای کاملاً رسیده دارد.